Βιογραφικό

Παρασκευή - Ματίνα Σιμοπούλου


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Κοκκινιά Γρεβενών. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σχολή Ν.Ο.Π.Ε., Τμήμα Νομικής, 2012.

Έκανε την πρακτική της άσκηση σε αξιόλογα δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο 2013-2014.

Μετοίκησε στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ παράλληλα διατηρεί δικηγορικό γραφείο από το έτος 2014 στη πόλη της Πτολεμαΐδας και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης από το 2014, παρέχει νομικές υπηρεσίες σχετικές με όλους τους τομείς του δικαίου. Επίσης έχει παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια, τις τελευταίες αλλαγές διατάξεων και νόμων, προκειμένου να έχει άμεση και συνεχή ενημέρωση και να εκπροσωπεί τους πελάτες της με αξιοπιστία.

Παράλληλα κατόπιν συνεργασίας κατά τα έτη 2015 με 2019 με ανάδοχο εταιρία για τις μελέτες της Κτηματογράφησης σε περιοχές του Νομού Κοζάνης εξειδικεύεται πλέον σε ζητήματα Κτηματολογίου και ειδικότερα υποβολής δηλώσεων, ενστάσεων και αιτήσεων διόρθωσης, αγωγών, πρακτικών συμβιβαστικής επέμβασης, εύρεσης λύσεων σε θέματα χρησικτησίας κ.α.

OK
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας. Μάθετε περισσότερα